ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Επαγγελματικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων - Παρασκευάζοντας Τυροζούλι
16. 03. 2017

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας Τροφίμων οι μαθητές της Β' Επαγγελματικού Λυκείου μαθαίνουν για τη μετουσίωση των πρωτεϊνών του γάλακτος παρουσία οξέων, παρασκευάζοντας τυροζούλι.

Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων - Παρασκευάζοντας Τυροζούλι
Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων - Παρασκευάζοντας Τυροζούλι
Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων - Παρασκευάζοντας Τυροζούλι
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!