ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Γενικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Πρόκριση της ομάδας F1 στον πανελλήνιο τελικό
04. 05. 2023

Στον πανελλήνιο τελικό του διαγωνισμού F1 inschools προκρίθηκε η Arcus Racing της ΑΓΣ και θα συναγωνιστεί με άλλες 25 ομάδες για την πρόκριση στον παγκόσμιο τελικό.

Ο τελικός θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη αφορά την κατάθεση portfolios και προφορικής παρουσίασης για αξιολόγηση και η δεύτερη φάση θα διενεργηθεί τον Οκτώβριο του 2023 και θα περιλαμβάνει μόνο αγώνες πίστας F1 μοντέλων. Ο διαγωνισμός F1 in Schools οδηγεί τους μαθητές στην εμπειρική απόκτηση βασικών γνώσεων πάνω στις φυσικές επιστήμες, νέες τεχνολογίες, μηχανική και μαθηματικά, συνδυάζοντας και τις τέχνες, καθώς και στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων και ικανοτήτων, για να κάνουν επαγγελματική καριέρα σε τομείς σχετικούς με STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), σε αυτοκινητοβιομηχανίες ή ακόμη και στη Formula 1.

Τα 21 μέλη της Arcus Racing και οι τρεις αρχηγοί της με υπεύθυνο καθηγητή τον καθηγητή Φυσικής Νίκο Πεγιόπουλο, πέτυχαν – μετά από απαιτητική και σκληρή δουλειά – τον αρχικό στόχο της πρόκρισης στον εθνικό τελικό και αισιοδοξούν για μία καλή παρουσία στον παγκόσμιο τελικό.

Πρόκριση της ομάδας F1 στον πανελλήνιο τελικό
Πρόκριση της ομάδας F1 στον πανελλήνιο τελικό
Πρόκριση της ομάδας F1 στον πανελλήνιο τελικό
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!