ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Γενικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Club επιχειρηματικότητας
25. 01. 2021

"Με ιδιαίτερη χαρά, ο όμιλος επιχειρηματικότητας των μαθητών του Γενικού και Επαγγελματικού της Α.Γ.Σ, συστήνει φέτος  στο κοινό το “viband”, ένα gadget βοήθειας προς τους ηλικιωμένους και σε άτομα με μερική έως και απόλυτη κωφαλαλία. Παρά το μικρό του μέγεθος, το “viband”, που μοιάζει με έξυπνο ρολόι και φοριέται στο χέρι του πελάτη θα καταφέρνει μέσω ακουστικών αισθητήρων να λαμβάνει τους ήχους και να τους μεταφέρει σε ένα τσιπ, όπου θα αναλύονται και θα αποδίδουν το σωστό μήνυμα στον χρήστη.

Με λουράκι από ανακυκλώσιμα υλικά, αυτό το ηλεκτρονικό βοήθημα, φιλοδοξεί να διευκολύνει τα άτομα που το έχουν ανάγκη και να δώσει αισιόδοξα μηνύματα ζωής στους ανθρώπους που το χρειάζονται. 

15 έφηβοι μαθητές, προσδοκούν μέσα από την παρουσία του “Viband” στην αγορά, όχι μόνο να δώσουν ένα προϊόν λειτουργικό, αλλά και να ενεργοποιήσουν την κοινωνική ευαισθησία για τα άτομα που μέχρι  σήμερα λόγω κάποιου προβλήματος υγείας αδυνατούν να συμμετέχουν ισότιμα στη ζωή."

Club επιχειρηματικότητας
Club επιχειρηματικότητας
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!