ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Γενικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Με υποτροφία σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α. μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
25. 05. 2022

Ακόμη οκτώ μαθητές του Γενικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής προστέθηκαν στη μακρά λίστα επιτυχιών του προγράμματος "Study USA" και από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα συνεχίσουν τις σπουδές τους με υποτροφία σε αμερικανικά πανεπιστήμια. Το συνολικό ύψος των υποτροφιών ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια δολάρια Η.Π.Α..

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου που εξασφάλισαν υποτροφία σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α. είναι: Δημήτρης Χρήστου, Μαρία Γαβριηλίδου, Χαρούλα Γιαγκόζογλου, Χάρης Γιαννούλας, Αλεξάνδρα Γκραγκοπούλου, Βούλα Κοτσακιαχίδου, Μαριάνα Μασούτη και Μαρία Ιωάννου.

Η Μαρία Γαβριηλίδου από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε υποτροφία από το Bridgewater College, όπου σκέφτεται να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, ιστορία και τέχνες. Η Χαρούλα Γιαγκόζογλου από το Κληματάκι Γρεβενών, εξασφάλισε υποτροφία από το Smith College. Ο Χάρης Γιαννούλας, ο οποίος έγινε δεκτός από το πανεπιστήμιο Washington & Lee και στόχος του είναι να σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση. Η Αλεξάνδρα Γκραγκοπούλου έγινε δεκτή από το Jacobs University, το οποίο βρίσκεται στη Βρέμη της Γερμανίας και είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του Rice University των Η.Π.Α. και θέλει να σπουδάσει μαθηματικά.  Η Βούλα Κοτσακιαχίδου από τον Λιθότοπο Σερρών έγινε δεκτή από το University of Richmond, όπου θέλει να σπουδάσει περιβαλλοντικές επιστήμες και μουσική. Η Μαριάνα Μασούτη έγινε δεκτή με υποτροφία από το WPI, όπου θέλει να σπουδάσει βιομηχανική μηχανική.            Η Μαρία Ιωάννου από τη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκη, έγινε δεκτή από το Hamilton College, όπου επιθυμεί να σπουδάσει πληροφορική και μάρκετινγκ.

Μέσω του προγράμματος "Study USA" που υλοποιεί η Σχολή, τα τελευταία δέκα χρόνια 77 μαθητές συνέχισαν με υποτροφία τις σπουδές τους στις Η.Π.Α.

Με υποτροφία σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α. μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!