ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Γενικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Δραστηριότητες Λυκείων σε Περίοδο Αναστολής
31. 03. 2020

Μπαίνουμε στην τρίτη εβδομάδα αναστολής λειτουργίας των σχολείων. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, οι εκπαιδευτικοί των λυκείων της ΑΓΣ, φρόντισαν να κρατήσουν την εκπαιδευτική διαδικασία ζωντανή. Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα moodle αποστέλλουν εκπαιδευτικό υλικό στους μαθητές μας, οι οποίοι ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό. Η πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία έχει τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αποτελεί όμως και μία πρόκληση για όλους μας. Παρ’ όλο που η ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία, δε μπορεί να αντικαταστήσει την διάδραση μεταξύ καθηγητών και μαθητών στην τάξη, εντούτοις αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο σε αυτήν την περίοδο. Εκτός από τις ασύγχρονες μεθόδους, χρησιμοποιούνται και σύγχρονες, αξιοποιώντας τα εργαλεία του διαδικτύου, για ζωντανή επικοινωνία με τους μαθητές μας. Ταυτόχρονα, οι γονείς των μαθητών ενημερώνονται τακτικά για όλες τις εξελίξεις που αφορούν είτε στην εκπαιδευτική διαδικασία, είτε στην ενημέρωση για τα μέτρα προφύλαξης, είτε και με τη βοήθεια των ειδικών παιδαγωγών και παιδοψυχολόγων μας, για τρόπους υποστήριξης και ενίσχυσης της καλής ψυχολογίας των μαθητών μας.

Παράλληλα, με εκ περιτροπής παρουσία των συναδέλφων γεωτεχνικών, υποστηρίζονται και τα projects των μαθητών, που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη (πουλάδες, σαλιγκάρια, μανιτάρια, ετήσια κηπευτικά, οπωρώνας κλπ).   

Δραστηριότητες Λυκείων σε Περίοδο Αναστολής
Δραστηριότητες Λυκείων σε Περίοδο Αναστολής
Δραστηριότητες Λυκείων σε Περίοδο Αναστολής
Δραστηριότητες Λυκείων σε Περίοδο Αναστολής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!