ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Γενικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Γιορτή Χριστουγέννων
23. 12. 2021

Τη φετινή χρονιά – παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας – γιορτάστηκαν τα Χριστούγεννα έτσι όπως τα αξίζει. Προηγήθηκε ο στολισμός του σχολείου και των τάξεων. Φέτος η φάτνη τοποθετήθηκε στο κήπο του James Hall. Στη συνέχεια το πρωί της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου μία μεγάλη ομάδα μαθητών  από τη Β΄ τάξη του Γενικού Λυκείου μας, κρατώντας μικρά κουδουνάκια στα χέρια, έκανε τροχάδην για να ευχηθεί συμβολικά καλές γιορτές σε όλους.  Η διαδρομή που ακολούθησαν οι Jingle Joggers μαθητές ήταν αρχικά στους διαδρόμους του James Hall, μετά στο κτίριο Seth Frank του κολλεγίου που φιλοξενεί το ΕΠΑΛ και, τέλος, στο Princeton Hall στην αίθουσα αναμονής και στη βιβλιοθήκη. Με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο ο γυμναστής του σχολείου μας κ.Θάνος Κασαπίδης μάς έβαλε στο κλίμα των ημερών.

Την επόμενη μέρα έγιναν δύο ξεχωριστές γιορτές για το Επαγγελματικό και το Γενικό Λύκειο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου, ένα θεατρικό με τίτλο «Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες» σε σκηνοθεσία της κ. Μαρίας Μυτιληνάκη και σε κείμενο της μαθήτριας Χρυσούλας Γκόλη στο οποίο συμμετείχαν εκτός από μαθητές και καθηγητές του σχολείου. Στο τέλος προβλήθηκε η ταινία που ετοίμασε το κλαμπ κινηματογράφου με τίτλο «Clumsy Santa». Αφού τελείωσε η γιορτή στο Θέατρο του Γυμνασίου, το σχολείο πρόσφερε ένα μικρό κέρασμα στους μαθητές, τα παιδιά δέχθηκαν τις ευχές των καθηγητών τους και αποχώρησαν για τις διακοπές τους.  

Γιορτή Χριστουγέννων
Γιορτή Χριστουγέννων
Γιορτή Χριστουγέννων
Γιορτή Χριστουγέννων
Γιορτή Χριστουγέννων
Γιορτή Χριστουγέννων
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!