ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Blog
Blog
Μπαμπάδες εν δράσει σε ρόλο… μουσικού!
16. 03. 2017

Στο πλαίσιο διεξαγωγής μιας νέας θεματικής ενότητας με τίτλο «Ear, ear, what do you hear?»,  τα Μπουμπουκάκια 1 και 2 αποφάσισαν να εμπλέξουν ενεργά την οικογένειά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία, προσκαλώντας στο σχολείο μας όποιον ήξερε και ήθελε να μας συστήσει το μουσικό όργανο που παίζει!

Κάπως έτσι λοιπόν, το πρωινό της Πέμπτης, οι μαθητές των δυο τμημάτων συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παιδικού σταθμού μας γεμάτοι αγωνία για το επικείμενο μουσικό δρώμενο! Τα φώτα χαμήλωσαν, οι φωνές σώπασαν και η μουσική σκηνή άνοιξε για να υποδεχτεί δύο μπαμπάδες μαθητών μας, σε ρόλο… μουσικού!

Μια ολόκληρη μπάντα στήθηκε ξαφνικά μπροστά μας, άρτια και αληθινή! Τα ντραμς του κυρίου Γιώργου έδιναν τον ρυθμό, η ηλεκτρική κιθάρα του κυρίου Γιάννη έπαιζε τη μουσική μελωδία κι εμείς, με τα παλαμάκια μας, κρατούσαμε ζωντανό τον παλμό καθώς ανακαλύπταμε τη μαγεία των ήχων!

Σας ευχαριστούμε, μπαμπάδες, για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, για όσα μας μάθατε, για τη χαρά που μας δώσατε και, φυσικά, για την υπέροχη σκηνική σας παρουσία!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος