ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Blog
Blog
Οι γονείς πάνε… σχολείο!
08. 02. 2017

Απόγευμα Τετάρτης και, στο πλαίσιο του Α’ Βιωματικού Εργαστηρίου Γονέων, τα Μπουμπουκάκια 2  υποδέχτηκαν  στην τάξη τους, ποιους άλλους; Μα φυσικά, τους  γονείς τους!

Με την αφορμή  διεξαγωγής της θεματικής ενότητας “Dinosaurs!!! Whereareyou?”, οι φιλοξενούμενοι  μαθητές μας, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από τις καθημερινές ρουτίνες των παιδιών τους στην τάξη!

Ένα ζεστό καλωσόρισμα στην παρεούλα  μας, λίγο τραγούδι, λίγος χορός και λίγη χαλάρωση, μέσα από τη δραματοποιημένη αφήγηση της ιστορίας του «Γιγαντόσαυρου»!

 Και στη συνέχεια, έφτασε και η στιγμή για την υλοποίηση ενός  απίθανου εικαστικού εργαστηρίου, με θέμα «Ελάτε να συνθέσουμε τον σκελετό του Γιγαντόσαυρου» !

Γονείς και παιδιά, συνεργάστηκαν για την κατασκευή μιας μοναδικής χειροτεχνίας που, με την ολοκλήρωσή της, επάξια τους ανέδειξε σε… Παλαιοντολόγους με πτυχίο!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος