ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Blog
Blog
«1ο Βιωματικό Εργαστήρι Ισορροπημένης Παιδικής Διατροφής» (Μπουμπουκάκια 2)
13. 03. 2017

Σχήματα, χρώματα και διαφορετικές υφές μπερδεύτηκαν με γεύσεις πρωτόγνωρες, μα και γνωστές, στο 1ο «Βιωματικό Εργαστήρι Ισορροπημένης Παιδικής Διατροφής»!

Τα Μπουμπουκάκια 2 υποδέχτηκαν στην παρέα τους τη Διατροφολόγο κυρία Δάφνη Νταλάπα, η οποία μας ταξίδεψε σε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας 11 διαφορετικών φρούτων!

Το ταξίδι ξεκίνησε με ένα παιχνίδι «τυφλής» αναγνώρισης των φρούτων δια της…αφής: άραγε, θα καταφέρει ο «τυφλός μανάβης» να εντοπίσει το φρούτο που του ζήτησε ο πελάτης;

Ωστόσο, η πραγματική δράση ξεκίνησε όταν έφτασε, επιτέλους, η στιγμή της δοκιμής! Από τον ανανά μέχρι το περγαμόντο κι από το γκρέιπφρουτ μέχρι το μάνγκο, όλες μας οι αισθήσεις ήταν σε εγρήγορση: είδαμε, αγγίξαμε, μυρίσαμε και τελικά, γευτήκαμε 11 διαφορετικά φρούτα μέσα από μια εξωτική φρουτοσαλάτα!

Μην απορήσετε, λοιπόν, αν κάποιο από τα Μπουμπουκάκια 2 σας ζητήσει μάνκγο αντί για μήλο! Μπορεί να ξεκινούν και τα δύο από «μ», μα… έχουν γεύση διαφορετική!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος