ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Blog
Blog
Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί…! – Επίσκεψη στη Δανιηλίδειο Παιδική βιβλιοθήκη
23. 01. 2017

Έχετε ακούσει ποτέ για κάποιο βιβλίο που δεν θέλει να το διαβάζουν;;

Τα Φυλλαράκια 1 γνώρισαν αυτό το βιβλίο στην επίσκεψη μας στη Δανιηλίδειο Παιδική βιβλιοθήκη! Κάπου εκεί, ανάμεσα στα ράφια,  ζούσε ένα βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα… ένα βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί!

Ο λόγος; Η συγγραφέας – βιβλιοθηκονόμος , κα. Βασιλική Κάργα, μας βοήθησε να ανακαλύψουμε τη μαγεία των βιβλίων αλλά και το πόσο ενδιαφέρουσα είναι μία βιβλιοθήκη!!

«Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί» κυριολεκτικά ζωντάνεψε και οι μικροί μας μαθητές ανέλαβαν ενεργό ρόλο σε αυτό! Άλλοτε μεταμορφώθηκαν σε διαφόρων θεμάτων βιβλία και «τοποθετήθηκαν» στα ράφια , έγιναν οδηγοί και αυτοκίνητα και άλλοτε πεταλούδες και βιολιστές για να καταλάβουν πως ο φόβος μας μερικές φορές, μας εμποδίζει να πραγματοποιήσουμε υπέροχα πράγματα!

Φυσικά, «έντυσαν» καλλιτεχνικά το δικό τους βιβλίο και απόλαυσαν ξέγνοιαστοι, στον ιδιαίτερο χώρο της βιβλιοθήκης,  την ανάγνωση πολλών παιδικών ιστοριών!!!

Μία επίσκεψη που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη!!!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος