ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Blog
Blog
Ταξίδι αποχαιρετισμού στην..... παγωμένη Γροιλανδία!
14. 02. 2017

Το πολυπόθητο ταξίδι στην πατρίδα του doctor Juice έγινε πραγματικότητα!

Τα Φυλλαράκια 1 ετοίμασαν τις βαλίτσες τους, συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους στα αεροπορικά τους εισιτήρια, αποχαιρέτησαν τα παιδιά των υπόλοιπων τάξεων και με την υπόσχεση να επιστρέψουν με πολλά «παγωμένα» δώρα, απογειώθηκαν!!!

Η στιγμή μαγική αλλά συνάμα τόσο αληθινή! Το αεροπλάνο έχοντας τον καλύτερο πιλότο απογειώθηκε, το σχολείο, τα σπίτια της πόλης, οι δρόμοι άρχισαν να απομακρύνονται!!!

Αφού απολαύσαμε έναν δυναμωτικό orange juice, κατά τη διάρκεια της πτήσης και περάσαμε μικρές αναταράξεις, μεγάλα βουνά από πάγο έκαναν την εμφάνισή τους!! Καλώς ήρθατε στην Γροιλανδία!

Επόμενος σταθμός; Το εργαστήρι του doctor Juice! Που αλλού; Κοντά στις αγαπημένες του πολικές αρκούδες! Βίρα τις άγκυρες καπετάνιο!! Ανάμεσα στα παγωμένα νερά, φώκιες ξεπρόβαλαν και στο βάθος πολικές αρκούδες με τα μικρά τους λιγάκι μας τρόμαξαν!

 Άξιζε όμως τον κόπο! Ο τρελό επιστήμονάς μας επέστρεψε στη θέση του!!Σίγουρα θα μας λείψει πολύ αλλά ποτέ δεν ξέρεις….ίσως κάποτε ξανασυναντηθούμε… Εμείς πάντως θα φροντίζουμε να έχουμε πάντα πολύ orange juice!!!!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος