ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Blog
Blog
Λύκος, ο… «παρεξηγημένος» !
15. 05. 2017

Και ποιος είπε ότι είναι αλήθεια, όσα λεν τα παραμύθια; Πως …οι λύκοι είναι κακοί, ύπουλοι και πονηροί; Να που έφτασε η στιγμή, για τη μεγάλη ανατροπή! Στο πλαίσιο της ενασχόλησής τους με τη νέα θεματική ενότητα «Λύκος, ο… παρεξηγημένος», τα Μπουμπουκάκια 2, ανακαλύπτουν μία νέα οπτική του Λύκου των παραμυθιών, μια εκδοχή που ποτέ μέχρι τώρα τα παραδοσιακά παραμύθια δεν αποκάλυψαν!

Όλα ξεκίνησαν από μια επιστολή, μέσα σε φάκελο κλειστή, με έναν «Λύκο» αποστολέα και… παραλήπτη, εμάς, τα Μπουμπουκάκια 2!

Τυχαία την ανακαλύψαμε στην αυλή του Παιδικού σταθμού. Την ανοίξαμε, τη διαβάσαμε και, κάπως έτσι, το κουβάρι της αλήθειας άρχισε να ξετυλίγεται!

Άραγε, ποια ήταν η αληθινή πρόθεση του Λύκου στο παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας; Τι ζητούσε από τα 7 κατσικάκια όταν τα επισκέφτηκε στο σπίτι τους; Γιατί πλησίασε τα τρία γουρουνάκια; Ας το ανακαλύψουμε παρέα…!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος