ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Χορός κάτω από τα Άστρα
12. 07. 2017
Ο Σύλλογος Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής διοργανώνει και φέτος τη φιλανθρωπική εκδήλωση "Χορός Κάτω από τα Άστρα", την Τετάρτη 12 Ιουλίου και ώρα 21:00 στους χώρους της Σχολής.
 
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η "Παρτιτούρα" με βασικό τραγουδιστή το Δημήτρη Φίστα και ο dj Χρήστος Καλτσάς.
 
Η συμμετοχή σας στο Χορό θα συμβάλλει στην υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών και άλλων εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College.
 
Για κρατήσεις τραπεζιών παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ και στείλτε τη με φαξ στο 2310 492 727 ή με email στο events@afs.edu.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα 2310 492 738 & 832. 
 
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε!
 
 
Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Ομίλου Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
 
Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στο Polis Convention Center, Κόμβος Ν. Ρυσίου, Ταγαράδες (10' από τη Σχολή).


Χορηγοί

Χορηγοί σε είδος

Χορηγοί επικοινωνίαςΕυχαριστούμε το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, το Mediterranean Cosmos, για την πολύ σημαντική του συμβολή στην υλοποίηση της εκδήλωσης

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!