ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Webinar για τη Διαχείριση του στρες στην εποχή του COVID
07. 04. 2021




Το Γραφείο Αποφοίτων διοργανώνει το webinar "Διαχείριση του στρες στην εποχή του COVID
με την απόφοιτο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Ασπασία Πρόβου την Κυριακή 4 Απριλίου και ώρα 18:00.


To webinar απευθύνεται αποκλειστικά στους αποφοίτους της Σχολής και η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Για να δηλώσετε συμμετοχή και να σας σταλεί το link παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. 
 

Για περισσότερες πληροφορείς μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2310 492 738 & 725 ή να στείλετε email στο alumni@afs.edu.gr

 


 

 


--------------------------------------------------

 

Η Ασπασία Πρόβου αποφοίτησε από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή το 1995 και στη συνέχεια σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Θέατρο και Κινηματογράφο, Marketing και Διαφήμιση, Ολιστική Διατροφή και Pranic Healing. Την τελευταία δεκαετία ασχολείται με την πρόληψη για καλή υγεία.

Ως Holistic Health Coach βοηθά ανθρώπους - ατομικά ή ομαδικά - να έχουν μακροπρόθεσμα καλή υγεία και καθημερινό αίσθημα ικανοποίησης. Ως Corporate Trainer, μέσω των Workplace Wellness Προγραμμάτων που σχεδιάζει και υλοποιεί, οι εταιρείες επιτυγχάνουν μείωση των απουσιών -λόγω ασθένειας- των εργαζομένων, τόνωση του engagement, αύξηση της παραγωγικότητας και τόνωση της δημιουργικότητας, ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας και την - εξαιρετικής σημασίας για κάποιους κλάδους - προσέλκυση ταλέντων, αφοσίωση και διατήρηση των εργαζομένων.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!