ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Το Έργο GraDA συμμετείχε στην 30η Agrotica Expo μέσω της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
07. 02. 2024
Η 30η επετειακή Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων, γνωστή και ως "AGROTICA", αποτέλεσε ένα εντυπωσιακό γεγονός που πραγματοποιήθηκε από τις 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση αποδείχθηκε η μεγαλύτερη κλαδική εκδήλωση στη χώρα και στα Βαλκάνια, προσελκύοντας εντυπωσιακό αριθμό επισκεπτών και εκθετών.
 
Το έργο GraDA (Ανάπτυξη ενός συστήματος συλλογής μοριακών και περιβαλλοντικών δεδομένων με σκοπό τη διασφάλιση ποιότητας στην αλυσίδα αξίας του επιτραπέζιου σταφυλιού) με κωδικό έργου ΚΜΡ6-0284680, συμμετείχε στην έκθεση μέσω της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσίασε τη νέα εφαρμογή που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου, καθώς και το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης της εφαρμογής.
 
Η φετινή έκθεση AGROTICA αποτέλεσε μια επιτυχημένη εκδήλωση, με αυξημένο αριθμό επισκεπτών και εκθετών σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις. Η παρουσία του έργου GraDA στην έκθεση συνέβαλε στη διάδοση των καινοτομιών στον τομέα της γεωργίας και της ποιότητας των προϊόντων, ενισχύοντας τη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της αγοράς.
 
Οι εταίροι του έργου είναι:
 
  • ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ - OMEK
  • ΜΟΣΧΟΚΑΡΦΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ - Paras's Vineyards
  • ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΕΚΕΤΑ
 
Δράση «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας» του Ε.Π. Κεντρική Μακεδονία 2014-2020.
 
 
 
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!