Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου οι Φίλιππος Παπαδόπουλος και Μαρία Γουγουλή πραγματοποίησαν συνάντηση στα ΚΕΚ Ηρακλείου με Κρητικούς παραγωγούς οι οποίοι είναι ωφελούμενοι του ευρύτερου προγράμματος Thought for food. Το πρόγραμμα αφορά στην ανάπτυξη νέου προϊόντος από λαχανικά β' διαλογής. Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση ενός επιχειρηματικού σχεδίου που αποτελεί μια εμπεριστατωμένη πρόταση για την ίδρυση μιας επιχείρησης, η οποία θα παράγει αφυδατωμένα chips λαχανικών στην Κρήτη από τοπικά λαχανικά. Παρούσα στη συνάντηση ήταν εκπρόσωπος του Ιδρύματος Μποδοσσάκη.