ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Project IDEAS: Επιτυχής υλοποίηση της ημερίδας
09. 11. 2023
Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, το Project IDEAS φιλοξένησε μια επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα "Ενδυνάμωση Νέων Επιχειρηματιών στον Αγροδιατροφικό Τομέα με τη βοήθεια του ψηφιακού μετασχηματισμού".
 
Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν να παρουσιάσει ενημερώσεις και αποτελέσματα του Project IDEAS, καθώς και να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων. Η εκδήλωση αποτέλεσε επίσης μια ευκαιρία για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού στον Αγροδιατροφικό Τομέα.
 
Ομιλητές της εκδήλωσης περιλάμβαναν:
 
  • Κώστας Γιουτίκας, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος παρουσίασε την παρούσα κατάσταση του ψηφιακού μετασχηματισμού στις επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα στην περιοχή.
  • Γιάννης Αμαραντίδης, Senior Project Manager του EDIH-Digiagrifood, ο οποίος παρουσίασε τον στόχο του #DigiAgriFood, του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον Ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα.
  • Άννα Τριανταφύλλου από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η οποία μοιράστηκε την πιλοτική εφαρμογή του έργου #horizon #terminet, που επικεντρώνεται στην έξυπνη γεωργία, συσκευές και εφαρμογές με επίκεντρο τον τελικό χρήστη.
  • Πάνος Ρεμούνδος, Πολιτικός Επιστήμον (Σχεδιασμός & Υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων από Ευρωπαϊκούς πόρους), ο οποίος ανέδειξε τη σημασία του branding στον Αγροδιατροφικό κλάδο.

Η εκδήλωση αποτέλεσε πλούσια πηγή έμπνευσης και συνεργασίας, προάγοντας την καινοτομία και την αειφορία στον Αγροδιατροφικό Τομέα. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες εξελίξεις και προτάσεις από την κοινότητα του Project IDEAS. 

 

 

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!