Στις 3 Δεκεμβρίου η Γεωπόνος - Επιστήμων Τροφίμων Δρ. Μαρία Γουγουλή επισκέφθηκε τα θερμοκήπια υδροπονικού μαρουλιού που στεγάζονται στην Καλαμάτα. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος "Thought for Food". Κατά τη διάρκεια της τρίτης επίσκεψης, εξετάστηκε η τρέχουσα κατάσταση των εγκαταστάσεων και της παραγωγικής διαδικασίας σε θέματα που αφορούν σε υγιεινή και ασφάλεια. Διορθωτικές ενέργειες προτάθηκαν, ενώ παράλληλα συγκεκριμένες εξετάσεις για την ποιότητα του νερού συζητήθηκαν για την παραγωγή πιο ποιοτικού και ασφαλούς τελικού προϊόντος.