ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Στηρίζουμε και ψηφίζουμε για το BalkanROAD Project του Perrotis College
11. 10. 2021

Το Perrotis College συμμετείχε στο πρωτοποριακό πρόγραμμα BalkanROAD, ένα έργο για τις βαλκανικές αγροτικές επιχειρήσεις που στοχεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργήθηκε το ROADtool, μια γεωπληροφορική διαδικτυακή εφαρμογή (web-GIS), για τον υπολογισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως η παραγωγή και εμπορία προϊόντων με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα, σωστή διαχείριση νερού και αποβλήτων.

Το πρόγραμμα έχει επιλεχθεί ανάμεσα στους finalist στον ετήσιο διαγωνισμό Regiostars στην κατηγορία SMARTEurope, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της ΕΕ. Ο διαγωνισμός στοχεύει στον εντοπισμό ορθών πρακτικών και στην ανάδειξη καινοτόμων έργων τα οποία θα μπορούσαν να είναι ελκυστικά και να εμπνεύσουν άλλες περιφέρειες, διαχειριστές έργων και επιχειρήσεις. Ενημερωθείτε για το ROADtool και υποστηρίξτε το έργο στο διαγωνισμό Regiostars. Για περισσότερες πληροφορίες και για να ψηφίσετε το έργο μας κάντε ένα κλικ εδώ.

 

Site BalkanROAD: BalkanROAD

Web-GIS app BalkanROAD: ROADtool

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!