ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Blog
Blog
"Αρκούδα αρκούδα, είσαι εδώ;"
17. 05. 2021

Μετά από πολύ καιρό επιτέλους επιστρέψαμε στο αγαπημένο μας σχολείο! Η χαρά μας ήταν τόσο μεγάλη που θέλαμε συνεχώς να είμαστε έξω και να απολαμβάνουμε το υπέροχο φυσικό περιβάλλον του σχολείου μας που τόσο μας είχε λείψει!

Μία από τις πρώτες δράσεις μας που πραγματοποιήσαμε την πρώτη κιόλας εβδομάδα που επιστρέψαμε ήταν να ξυπνήσουμε και την αρκούδα που μας είχε επισκεφτεί το χειμώνα και την αφήσαμε τελευταία φορά να πέσει στη χειμερία νάρκη της.

Τα Φυλλαράκια 2, φορέσαμε λοιπόν τα καπέλα μας και ξεκινήσαμε για το δασάκι για να πάμε να τη βρούμε, καθώς αφού η εποχή μας είναι η άνοιξη θα πρέπει να την ξυπνήσουμε και να της δώσουμε φαγητό.

        

Προς μεγάλη μας έκπληξη όταν φθάσαμε εκεί είδαμε ότι η αρκούδα μας είχε ήδη ξυπνήσει και είχε φάει ήδη τα φρούτα που της είχαμε ετοιμάσει! Η χαρά μας ήταν μεγάλη που τα που ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη της, ενώ δώσαμε με τα παιδιά ραντεβού να την επισκεφτούμε πάλι το χειμώνα!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος