ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Blog
Blog
Επίσκεψη στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμαριάς!
01. 03. 2017

«Μια μεγάλη βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία και πανύψηλα ράφια είναι το τέλειο μέρος για να κρυφτεί ένα βιβλίο που δεν θέλει να διαβαστεί. Για ποιους λόγους όμως έχει αυτήν την επιθυμία; Τι είναι αυτό που θέλει να αποφύγει με κάθε τρόπο και ποιος είναι αυτός που τελικά θα το βοηθήσει να ζήσει μία μεγάλη αποκάλυψη;»

Μια υπέροχη εμπειρία διαδραστικής αφήγησης παραμυθιού έμελλε να γευτούν τα Μπουμπουκάκια 2 με την επίσκεψή τους στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμαριάς. Εκεί, μας περίμενε η κυρία Κάργα Βασιλική, βιβλιοθηκονόμος της Παιδικής Βιβλιοθήκης και συγγραφέας του βιβλίου «Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί».

Μας υποδέχτηκε στον χώρο της, μας μίλησε γύρω από τίτλο του βιβλίου της καθώς και τον τρόπο που εμπνεύστηκε την ιστορία του! Κι έπειτα από μια παραστατική αφήγηση και μια διασκεδαστική δραματοποίησή του με ήρωες εμάς, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το δικό μας μικρό βιβλιαράκι, μέσα από ένα σύντομο εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής και φαντασίας!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος