Αποφοίτηση ΙΙΕΚ 2020
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Αποφοίτηση ΙΙΕΚ 2020

Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο στην πρώτη Τάξη που αποφοιτά από το νεοσύστατο Ι.ΙΕΚ μας, στις οικογένειές τους, στους καθηγητές, στους φίλους, στη διοίκηση, στις εθελοντικές ομάδες, στους υποστηρικτές του Προγράμματος Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και σε όσους βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο στην επίτευξη αυτού του στόχου.


Η αποφοίτησή σας σηματοδοτεί έναν ακόμη σημαντικό σταθμό στη μακρόχρονη παράδοση αγροδιατροφικής εκπαίδευσης του ιδρύματος και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσαμε να το γιορτάσουμε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, με εσάς, τις οικογένειές σας αλλά και την ευρύτερη κοινότητα της ΑΓΣ. Όμως, οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτα μέτρα, ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Γι’ αυτό το λόγο - καθώς η αποφοίτηση είναι μια σημαντική στιγμή ανεξαρτήτως περιστάσεων - φέτος γιορτάζουμε και σας τιμούμε με αυτό το διαφορετικό αλλά και ξεχωριστό τρόπο.

Είμαστε περήφανοι που μετά από 116 χρόνια συμβολής στην εκπαίδευση στον αγροδιατροφικό τομέα, αποχαιρετάμε μια ακόμη άρτια κατηρτισμένη τάξη, έτοιμη να συμβάλλει καθοριστικά σε αυτόν τον παραδοσιακά πρωταγωνιστικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας. Είμαστε σίγουροι πως οι σύγχρονες και εφαρμοσμένες γνώσεις που αποκτήσατε στις ειδικότητές σας, με άξονες την αειφορία, την πρόοδο της επιστήμης, την προστασία του περιβάλλοντος και την επιχειρηματικότητα, θα είναι οδηγοί σας στην επαγγελματική σας εξέλιξη αλλά και καταλύτες για την περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα.

Αγαπητοί τελειόφοιτοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα να είστε υγιείς και χαρούμενοι, να προχωράτε με συνέπεια, επαγγελματισμό, ευγένεια και αξιοπρέπεια και να μη φοβάστε τις δύσκολες αποφάσεις, είναι αυτές που θα σας πάνε ψηλά.

Συγχαρητήρια Τάξη του 2020, τα καλύτερα σας περιμένουν!

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της διαδικτυακής αποφοίτησης της Τάξης του 2020. Ιδιαιτέρως το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό της ΑΓΣ και όσους δέχτηκαν την πρόσκλησή μας να απευθύνουν χαιρετισμό από την Ελλάδα και το εξωτερικό στους τελειόφοιτους σπουδαστές μας. Ευχαριστούμε, επίσης, τον απόφοιτο της ΑΓΣ Φώτης Καραπέτσα (Τάξη του 1976) για τη σύνθεση και παραχώρηση της μουσικής που ακούγεται κατά την παρουσίαση της Τάξης του 2020.

Το βίντεο ήταν μια παραγωγή της Μαρίας Ιωάννας Χριστοφορίδου σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Βιντεολήπτες: Μαρία Ιωάννα Χριστοφορίδου, Κωνσταντίνος Λαμπριανίδης, Μάκης Νικολαΐδης

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ακολουθούν αφιερωματικές δημοσιεύσεις για την Τάξη του 2020 του Ι.ΙΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Τάξη του 2020 του Ι.ΙΕΚ μας συστήνεται! 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι καθηγητές του Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στέλνουν τις ευχές και την αγάπη τους στην Τάξη του 2020, την πρώτη Τάξη που αποφοιτά από το νεοσύστατο Ι.ΙΕΚ μας!

     


   


 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!