Αποφοίτηση ΑΓΣ 2020
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Αποφοίτηση ΑΓΣ 2020Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο στους μαθητές της Τάξης του 2020, στους γονείς και τις οικογένειές τους, στους καθηγητές, στους φίλους, στη διοίκηση, στις εθελοντικές ομάδες, στους υποστηρικτές του Προγράμματος Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και σε όσους βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο στην επίτευξη αυτού του στόχου. 

Αγαπητή Τάξη του 2020 σας άξιζε μια αποφοίτηση όπως την ονειρευτήκατε τρία χρόνια πριν. Ελπίζουμε ότι αυτό το βίντεο σας αποζημιώνει, έστω και λίγο, για τη στιγμή που ήρθε αλλά δεν τη ζήσατε με τους οικείους σας, για τη χαρά που νιώσατε αλλά δεν μοιραστήκατε με όλους όσους θα θέλατε, για τις αναμνήσεις που ήδη, σιγά σιγά, παίρνουν τη θέση της σχολικής καθημερινότητας. Θα μείνετε στην ιστορία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ως η Τάξη που απομονώθηκε αλλά κατάφερε και ενώθηκε περισσότερο από κάθε άλλη! 
 
Συγχαρητήρια Τάξη του 2020! Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!


Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της διαδικτυακής αποφοίτησης της Τάξης του 2020. Ιδιαιτέρως το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό της ΑΓΣ και όσους δέχτηκαν την πρόσκλησή μας να απευθύνουν χαιρετισμό από την Ελλάδα και το εξωτερικό στους τελειόφοιτους μαθητές μας.

Το βίντεο ήταν μια παραγωγή της Μαρίας Ιωάννας Χριστοφορίδου σε συνεργασία με τα Τμήματα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Βιντεολήπτες: Μαρία Ιωάννα Χριστοφορίδου, Κωνσταντίνος Λαμπριανίδης, Μάκης Νικολαΐδης

-----------------------------------------------------------------------

Δείτε παρακάτω αφιερωματικές δημοσιεύσεις στην Τάξη του 2020

Παιδιά από όλη την Ελλάδα έγιναν μέλη της μεγάλης κοινότητας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, μοιράστηκαν μοναδικές εμπειρίες και αυτό είναι κάτι που θα τους ενώνει για πάντα!

Συγχαρητήρια Τάξη του 2020, όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!
 

Η Τάξη του 2020 μας συστήνεται! Ελάτε να συγχαρούμε όλοι μαζί την προσπάθεια των παιδιών και να ευχηθούμε να πραγματοποιηθεί κάθε τους όνειρο!

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ευχές από τους καθηγητές των Λυκείων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για την Τάξη του 2020 παρακάτω!

 


 

        

Σχολικές αναμνήσεις, αξέχαστες εμπειρίες ζωής! Δείτε στο παρακάτω βίντεο αγαπημένες στιγμές των τελειοφοίτων από το campus της Σχολής! #afsclass2020 #afs #americanfarmschool---------------------------------------------------------------------------------------
Αγαπητοί τελειόφοιτοι του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου της Τάξης του 2020, αγαπητοί γονείς και φίλοι. Σας καλούμε μέσα από αυτή τη σελίδα αλλά και το Facebook της Σχολής να τιμήσουμε όλοι μαζί την Τάξη του 2020, μια τάξη που σίγουρα δε θα ξεχάσουμε ποτέ! Το σίγουρο είναι πως όλοι θα θέλαμε όσο τίποτε άλλο να γιορτάσουμε μαζί σας αυτή τη μοναδική στιγμή όπως κάθε χρόνο αλλά δυστυχώς, λόγω των ειδικών περιστάσεων, δεν θα μοιραστούμε την εμπειρία της αποφοίτησης με φυσική παρουσία.

Η αποφοίτηση είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως περιστάσεων. Αισθανόμαστε την ανάγκη όμως φέτος να σταθούμε ιδιαιτέρως σε εσάς και τις οικογένειες σας, γιατί αναμφισβήτητα αποφοιτείτε σε μια χρονιά που δοκίμασε τα όρια της ανθρωπότητας σε πολλούς τομείς. Χειριστήκατε τις όποιες δυσκολίες με ευελιξία και πολλή δουλειά, δεν αφήσατε τον φόβο να σας κυριεύσει και είμαστε σίγουροι ότι βγήκατε πιο δυνατοί και πιο σοφοί.

Αποδείξατε πως είστε επάξια μέλη της κοινότητας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, μια κοινότητα με γερά θεμέλια για παραπάνω από έναν αιώνα. Κι αν κάτι μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον είναι ότι ξέρουμε πως ο κόσμος μας θα είναι καλύτερος στα επόμενα χρόνια και αυτό θα οφείλεται σε εσάς.

Αγαπητοί γονείς, συγχαρητήρια και για τον δικό σας αγώνα. Να είστε περήφανοι για τα παιδιά σας, τους αξίζει ένα λαμπρό μέλλον!

Αγαπητοί τελειόφοιτοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα να είστε υγιείς και χαρούμενοι, να κάνετε πάντα αυτό που θεωρείτε σωστό και να μη φοβάστε τις δύσκολες αποφάσεις, είναι αυτές που θα σας πάνε ψηλά.

Συγχαρητήρια τάξη του 2020, σας αξίζουν τα καλύτερα!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017 American Farm School
X
Ζητήστε Πληροφορίες