ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Εκπαίδευση Ενηλίκων   /   Σεμινάρια   /   Λίστα Σεμιναρίων
Λίστα Σεμιναρίων
Φτιάχνω τη δική μου μπύρα
Άγγελος Κανιατσάκης, Γιώργος Χαριτίδης
Ξεκίνημα: -
Διάρκεια: 28 ώρες ; 6 συναντήσεις
Ημέρες / Ώρες: Χειμερινό & Εαρινό Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή Επικοινωνήστε με τη γραμματεία για το ακριβές πρόγραμμα.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τη διαδικασία σπιτικής ζυθοποίησης και ανάπτυξης συνταγών. Επίσης παρουσιάζονται μέθοδοι παρασκευής διαφορετικών ειδών μπύρας όπως Lager, Bock & Weiss από την  παρασκευή εκχυλίσματος σπιτικής μπύρ μέχρι την εμφιάλωση της. 

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:

  • Να γνωρίζουν την παρασκευή, εμφιάλωση και γευσιγνωσία διαφορετικών ειδών μπύρας
  • Να γνωρίζουν τη διαδικασία παρασκευής διαφορετικών ειδών μπύρας
  • Να αναπτύξουν τη δική τους συνταγή μπύρας
  • Να επιλέγουν και να χρησιμοποιούν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την οικιακή ζυθοποίηση
  • Να εμφιαλώσουν τη  μπύρα που θα παράγεται
  • Να αναπτύξουν δεξιότητες γευσιγνωσίας

Σε ποιούς απευθύνεται:

  • Τεχνολόγους τροφίμων
  • Νέους επιχειρηματίες  του κλάδου εστίασης για μικρή παραγωγή
  • Και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρασκευάσει μπύρα στο σπίτι του

Κόστος: 260 € κατ΄ άτομο που περιλαμβάνει σημειώσεις, πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και πρόσβαση στη βιβλιοθήκη "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου και στο εργαστήριο τεχνολογίας τροφίμων της ΑΓΣ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος για τα
σεμινάρια ενηλίκων