Περιγραφή Σεμιναρίου
Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για τις τεχνικές και το μηχανισμό παρασκευής τυριού. Επικεντρώνεται κυρίως στην παρασκευή, ωρίμανση και διατήρηση τυριών (φέτα, γραβιέρα, κεφαλοτύρι) από αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα για οικιακή χρήση.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
Σε ποιους απευθύνεται:
Κόστος: 290 € κατ΄άτομο το οποίο περιλαμβάνει CDμε τις σημειώσεις του σεμιναρίου, πιστοποιητικό παρακολούθησης, πρόσβαση στη βιβλιοθήκη "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου.