ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Εκπαίδευση Ενηλίκων   /   Σεμινάρια   /   Λίστα Σεμιναρίων
Λίστα Σεμιναρίων
Ερασιτεχνική Τυροκομία
Ν.Κεφάλας
Ξεκίνημα: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022
Διάρκεια: 28 ώρες 10 συναντήσεις
Ημέρες / Ώρες: Χειμερινό & Εαρινό Τετάρτη 5-8 μμ

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για τις τεχνικές και το μηχανισμό παρασκευής τυριού. Επικεντρώνεται κυρίως στην παρασκευή, ωρίμανση και διατήρηση τυριών (φέτα, γραβιέρα, κεφαλοτύρι) από αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα για οικιακή χρήση.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:

  • Να γνωρίζουν βασικές γνώσεις χημείας και μικροβιολογίας του γάλακτος
  • Να παρασκευάζουν λευκά, μαλακά και ημίσκληρα τυριά για οικιακή χρήση

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Ερασιτέχνες παραγωγούς
  • Τεχνολόγους τροφίμων
  • Γεωπόνους
  • Νέους επιχειρηματίες
  • Και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρασκευάσει τυριά για οικιακή χρήση

Κόστος: 290 € κατ΄άτομο το οποίο περιλαμβάνει CDμε τις σημειώσεις του σεμιναρίου, πιστοποιητικό παρακολούθησης, πρόσβαση στη βιβλιοθήκη "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος για τα
σεμινάρια ενηλίκων