Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την ελιά και το ελαιόλαδο, την επεξεργασία και τυποποίηση τους, καθώς και το απαραίτητο νομοθετικό πλαίσιο. Επίσης, το σεμινάριο αναλύει θέματα όπως, ο οργανοληπτικός έλεγχος του ελαιολάδου, η ελαιογευσιγνωσία, η εμπορία και προώθηση ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
Σε ποιούς απευθύνεται:
Κόστος: 290 € κατ΄άτομο το οποίο περιλαμβάνει CDμε τις σημειώσεις του σεμιναρίου, πιστοποιητικό παρακολούθησης, πρόσβαση στη βιβλιοθήκη "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου και στο Κρίνος Olive Center.