Περιγραφή Σεμιναρίου
Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις σχετικά με τους κανόνες οργάνωσης και διαχείρισης πτηνοτροφικής μονάδας αυγοπαραγωγής και κρεοπαραγωγής. Αναλύει την παραγωγή σιτηρεσίων και διατροφής των πουλερικών. Παρουσιάζει μεθόδους ενσταυλισμού και υγιεινής σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο στο πτηνοτροφείο της Σχολής. Τέλος, παρουσιάζονται οι νομοθετικές διατάξεις εγκατάστασης, λειτουργίας και ποιότητας παραγομένων προϊόντων.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
Σε ποιους απευθύνεται:
Κόστος: 260€ κατ΄ άτομο που περιλαμβάνει τα μαθήματα βιωματική εκπαίδευσης, CD με τις σημειώσεις του σεμιναρίου, πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και πρόσβαση στη βιβλιοθήκη "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" και στο Εκπαιδευτικό πτηνοτροφείο της ΑΓΣ.