ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Νηπιαγωγείο   /   Blog
Blog
Είμαστε και ζωγράφοι και εφευρέτες!
12. 11. 2021

Οι καλλιτέχνες μας, λόγω της θεματικής του μήνα με θέμα τις εφευρέσεις, "γνώρισαν" τον σπουδαίο καλλιτέχνη, γλύπτη, εφευρέτη Leonardo da Vinci, έμαθαν για την ζωή του, την καλλιτεχνική του πορεία, αλλά και πως έχει μοιραστεί με τον κόσμο σημειώσεις και σχέδια, ως εφευρέτης για πολλά που χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα.

Τα Ανθάκια, παρατήρησαν στο πρώτο μέρος της ερευνάς μας, για τον Da Vinci, τα ζωγραφικά του έργα, όπως τη γνωστή σε όλους Τζοκόντα ή Μόνα Λίζα και προσπάθησαν να αποτυπώσουν με το δικό τους βλέμμα τον διάσημο πίνακα, με μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνησαν τα έργα τους με μολύβι και χρωμάτισαν με νερομπογιές.

 

 

Στο δεύτερο μέρος, μιλήσαμε για τις εφευρέσεις του, ανεμόπτερα, αλεξίπτωτα και άλλες και δημιουργήσαμε τα δικά μας αεροπλάνα, από διάφορα υλικά όπως καπάκια, γλυφίδες και φυσικά και εκεί πρόσθεσαν οι μικροί καλλιτέχνες τα χρώματα που επιθυμούσαν.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!