ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Νηπιαγωγείο   /   Blog
Blog
Το χρωματιστό δάσος
28. 10. 2021

Μιας και το φθινόπωρο καταφθάνει, οι μικροί μας καλλιτέχνες, ξεκίνησαν να δουλέυουν ομαδικά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα φθινοπωρινό- χρωματιστό δάσος. 

Στην αρχή της ομαδικής, χρωμάτισαν με τα χρώματα πολλά χαρτιά, χρησιμοποιώντας νερομπογίες και πινέλα και άφησαν να στεγνώσουν. Με αυτό τον τρόπο έπαιξαν με το χρώμα δημιουργώντας πηχτές και ημιδιάφανες κηλίδες χρώματος, ανακαλύπτοντας το υλικό. 'Επειτα, σχεδίασαν με το μολύβι τους, στην πίσω μεριά του χαρτιού, μεγάλα γεωμετρικά σχήματα και με το ψαλίδι τους, έκοψαν τα σχήματα, δημιουργώντας το φύλλωμα των δέντρων. Τα χαρτιά που περίσσεψαν από το κόψιμο, με τα χερακια τους, τα έσκισαν σε μικρά κομματάκια.

Σε ένα μεγάλο χαρτί, σχεδίσαν έναν λόφο και κόλλησαν τα μικρά χαρτιά και πάνω στο λόφο, κόλλησαν τα φυλλώματα. Με μαρκαδόρους, σχεδίασαν κορμούς και κλαδιά, για τα δέντρα του πανέμορφου δάσους τους.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!