ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Νηπιαγωγείο   /   Blog
Blog
Από που είσαι ποταμάκι;
17. 11. 2021

 

Μια φθινοπωρινή μέρα τα Μπουμπουκάκια κατευθύνθηκαν προς τον Λαχανόκηπο πάρα πολύ χαρούμενα! Μόλις είχαν πληροφορηθεί πως επρόκειτο να δημιουργήσουν από την αρχή ένα ποταμάκι! Βάλανε γαλότσες, πήραν στο ένα χεράκι το φτυάρι τους και στο άλλο χεράκι τους το ποτιστήρι και ετοιμάστηκαν για δράση!

Χαράξαμε μια νοητή γραμμή και ξεκινήσαμε να σκάβουμε με ανυπομονησία για το τελικό μας αποτέλεσμα! Μετά από λίγο αφήσαμε στην άκρη τα εργαλεία μας και κόψαμε το αλουμινόχαρτο σε μεγάλα κομμάτια! Καλύψαμε λοιπόν το σημείο που είχαμε σκάψει, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια ώστε το ποταμάκι μας να τρέξει σωστα!

Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε… πιάσαμε τα ποτιστήρια και με γέλια γεμάτα ενθουσιασμό , αφήσαμε το νεράκι να κυλήσει στο ποταμάκι που είχαμε δημιουργήσει. Ταυτόχρονα τραγουδούσαμε το ποίημα του Ζαχαρία Παπαντωνίου “Από που είσαι ποταμάκι;”.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!