ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Γυμνάσιο Χασιώτη   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Career Project - Office of the United Nations
01. 11. 2021

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' Γυμνασίου γνώρισαν και συζήτησαν διαδικτυακά στο πλαίσιο του Career Project με τον  Saqib Mahmood, o  οποίος εργάζεται στο Office of the United Nations High Commissioner for Human Rights. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, να του θέσουν ερωτήσεις και να ταξιδέψουν στον κόσμο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στον κόσμο του United Nations.

Πώς μπορεί κάποιος να εργαστεί στο UN; Τι ειδικότητες εργάζονται; Ποιες είναι οι επίσημες γλώσσες του UN; Ποια είναι η βάση του UN; Με τι ακριβώς ασχολείται το Office of United Nation High Commissioner for Human Rights;  Μπορεί το United Nations να επιβληθεί σε ένα κράτος, έχει τη δύναμη; Ο Saqib έχοντας μία λαμπρή πορεία στον νομικό χώρο, μίλησε για τη σημασία των Διεθνών Σχέσεων  (International Relations and Law) και τη Διπλωματία για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων. Η συνέντευξη έγινε στα αγγλικά.

Career Project -  Office of the United Nations
Career Project -  Office of the United Nations
Career Project -  Office of the United Nations
Career Project -  Office of the United Nations
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!