ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Νηπιαγωγείο   /   Blog
Blog
Έφτασε η Άνοιξη και χαιρόμαστε τον καιρό!
03. 03. 2020

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου, εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό για να παίξουν με το χώμα! Την προηγούμενη ημέρα είχε βρέξει κι έτσι το χώμα, ήταν τόσο υγρό όσο πρέπει για να πλάσουμε ό,τι μπορούμε να φανταστούμε! Φυσικά, βγήκαμε έξω και με τη βροχή και με τον ήλιο! Τη βροχερή ημέρα, εξερευνήσαμε τα θερμοκήπια και παίξαμε με τους νερόλακκους!

Την επόμενη ημέρα που βγήκε ο ήλιος, χωριστήκαμε σε μικρές ομάδες και πιάσαμε δουλειά! Κάποια παιδιά αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ηφαιστειογενές τοπίο με υπόγειο τούνελ, άλλα έστησαν εστιατόριο και πουλούσαν κεφτέδες φτιαγμένους από τα χεράκια τους, ενώ μια άλλη παρέα έσκαψε μία θάλασσα με φύκια για να πλέει το καραβάκι του καπετάν Σαλίγκαρου, που έπλασε η κυρία τους! Βρήκαμε πασχαλίτσες, εντοπίσαμε μικρές τσουκνίδες και ξαπλώσαμε στο χώμα απολαμβάνοντας τον ήλιο! Το σχολείο μας είναι υπέροχο κι εμείς πολύ, πολύ τυχεροί!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!