Η ΑΓΣ
Η ΑΓΣ   /   Πρόεδρος   /   Καλωσόρισμα Προέδρου
Πρόεδρος
Καλωσόρισμα Προέδρου

Αισθάνομαι ιδιαίτερα προνομιούχος που διοικώ ένα τόσο μοναδικό ίδρυμα όσο η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College. Όσοι από εσάς είχατε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας ή είστε εγγεγραμμένοι σε ένα από τα πολλά μας εκπαιδευτικά προγράμματα, το συναίσθημα που περιγράφω δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη. Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματος, η οποία αντικατοπτρίζει την ολιστική εμπειρία που προσφέρει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Κατά τη θητεία μου ως Πρόεδρος, έχω εργαστεί σκληρά για την ενίσχυση των προγραμμάτων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους μαθητές και σπουδαστές μας αλλά και την κοινωνία γενικότερα, με τη βοήθεια μιας αφοσιωμένης ομάδας στελεχών. Μαζί, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα σύγχρονο που ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες αυτής της γενιάς, σεβόμενοι τη μεγάλη και σημαντική ιστορία της Σχολής στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.  

Η χώρα μας βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι μαθητές μας μπορούν και οφείλουν να κάνουν μεγάλα όνειρα και δική μας δουλειά, ως εκπαιδευτικοί, είναι να τους δείξουμε τον τρόπο να τα πραγματοποιήσουν. Μέσω της κριτικής και επιχειρηματικής σκέψης, που παραμένουν βασικές αξίες της αποστολής μας, τους διδάσκουμε να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με μια δυναμική προοπτική που τους επιτρέπει να ξεπερνούν τις προκλήσεις της εποχής.

Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College πιστεύουμε στη φιλοσοφία «μαθαίνω κάνοντας». Η καινοτομία, η επιτυχία και κυρίως η ανακάλυψη και η προσωπική εξέλιξη είναι μια συνεχής διαδικασία και δια βίου δέσμευση. Παρακάτω θα βρείτε μια σειρά πρωτοβουλιών στις οποίες έχουμε εστιάσει.  

Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε το όραμα και τη συνεχώς εξελισσόμενη πορεία μας. Σας ευχαριστώ για την πίστη σας στο ζωτικής σημασίας έργο της Σχολής και για τη βοήθειά σας στη διαμόρφωση νέων που θα αλλάξουν την πορεία της χώρας.

Δρ. Πάνος Κανέλλης
Πρόεδρος
Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής &
Perrotis College

Βιογραφικό Δρα Κανέλλη στα αγγλικά

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!