ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Επαγγελματικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Πρωινή συγκέντρωση
28. 02. 2017

Η μέρα στο σχολείο μας ξεκινά με προσευχή και στη συνέχεια ένας μαθητής παρουσιάζει ένα θέμα της επιλογής του. Η πρωινή συγκέντρωση τελειώνει με σύντομες ανακοινώσεις των διευθυντών.

Η σύντομη, αλλά σημαντική αυτή διαδικασία περιλαμβάνει συχνά απονομές βραβείων, ενημερώσεις από αντιπροσώπους των μαθητών, καθώς και ειδικές οδηγίες για εκπαιδευτικά προγράμματα. Ανακοινώνονται και επιβραβεύονται τα επιτεύγματα των παιδιών, η καλή συμπεριφορά και η προσπάθεια τους. Οι παρουσιάσεις των μαθητών δίνουν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ξεπεράσουν το άγχος της ομιλίας μπροστά σε κοινό και να εισπράξουν την αναγνώριση της προσπάθειάς τους από τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους.

Η πρωινή συγκέντρωση αποτελεί μέρος της παράδοσης του σχολείου μας και ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο του. Με αυτό τον τρόπο ξεκινάμε όλοι μαζί την ημέρα μας και προετοιμαζόμαστε για την εκπαιδευτική διαδικασία που ακολουθεί. Ενισχύεται η αίσθηση της κοινότητας, η ομαδικότητα, ο σεβασμός προς τους άλλους και η συνέπεια προς τους κανόνες του σχολείου μας.

Πρωινή συγκέντρωση
Πρωινή συγκέντρωση
Πρωινή συγκέντρωση
Πρωινή συγκέντρωση
Πρωινή συγκέντρωση
Πρωινή συγκέντρωση
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!