ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Συμμετοχή της ΑΓΣ & του Perrotis College στην 83η ΔΕΘ
08. 09. 2018

Τριπλή παρουσία στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή & το Perrotis College

 

 

 

Στο Αμερικανικό περίπτερο (Νο13), σταντ 37, τα στελέχη της Σχολής θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα προϊόντα του εκπαιδευτικού αγροκτήματος, τα σεμινάρια ενηλίκων και γενικότερα για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει. Στον ίδιο χώρο, στελέχη του Perrotis College θα ενημερώνουν σχετικά με τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του.

 

Ταυτόχρονα, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College συμμετέχουν και στο σταντ 45 της Ένωσης των Αμερικανικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα.

 

Η τρίτη συμμετοχή της Σχολής στο περίπτερο 13 γίνεται μέσω του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων της. Συγκεκριμένα, στο σταντ 31 παρουσιάζεται από το Rutgers University το πρόγραμμα «Recharging the Youth: New Agriculture for a New Generation», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου (18:00-20:00) στην αίθουσα «Ολυμπιάς» του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College Δρ. Πάνος Κανέλλης, ενώ εισήγηση θα κάνει ο διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων της Σχολής, Δρ. Φίλιππος Παπαδόπουλος.

 

Για να δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης, πατήστε εδώ.

 

Για να δείτε την κάτοψη της έκθεσης, πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις παράλληλες εκδηλώσεις, πατήστε εδώ.

 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε!

 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!