ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Μέρα Μαγιού 2018
06. 05. 2018

Νέο: Χρησιμοποιήστε το #meramagiou στις φωτογραφίες που ανεβάζετε στα social media και κερδίστε μια φωτογραφική μηχανή pollaroid!
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή διοργανώνει και φέτος τη "Μέρα Μαγιού", μια μοναδική γιορτή της Άνοιξης την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, από τις 11:00 έως τις 16:00, στις καταπράσινες εγκαταστάσεις της.
 
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής και του Perrotis College και να παρακολουθήσουν δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα.
 
Δείτε αναλυτικά το χάρτη και τις δράσεις εδώ.
 
Τη διασκέδαση των επισκεπτών έχουν αναλάβει τα γνωστά συγκροτήματα Velvet και Au Revoir καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα μαθητών της Σχολής.
 
Δωρεάν πάρκινγκ εντός της Σχολής αλλά και στο Praktiker που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. 
 
Πληροφορίες 2310 492 700, events@afs.edu.gr.
 
Για κάθε εισιτήριο της εκδήλωσης «Μέρα Μαγιού – Farm Fest», η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ My market θα προσφέρει ένα πακέτο τρόφιμα ή είδη προσωπικής φροντίδας για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.  Τα είδη θα υποστηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!