Στο πλαίσιο της απογευματινής πρακτικής άσκησης, οι μαθητές της Γ’ Επαγγελματικού Λυκείου, της ειδικότητας ‘Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών’ παρακολούθησαν ενημέρωση σχετικά με το τυρί και τους τρόπους οργανοληπτικής εξέτασης των διαφόρων τύπων του, ενώ συμμετείχαν και σε γευσιγνωσία τυριών, με σκοπό να αξιολογήσουν τις οργανοληπτικές ιδιότητές τους, όπως την υφή, τη γεύση και το άρωμά τους.
Η δραστηριότητα συντονίστηκε από την καθηγήτρια του Κολλεγίου Περρωτής της ΑΓΣ και επίσημο κριτή του παγκόσμιου διαγωνισμού γευσιγνωσίας ελιάς, κυρία Ζηνοβιάδου Κυριακή.