ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
1o Διεθνές Συνέδριο Κέντρου Ελιάς
24. 05. 2018

Το Κέντρο Ελιάς Κρίνος του Perrotis College διοργανώνει το 1ο Διεθνές Συνέδριο Κέντρου Ελιάς στις 24-26 Μαΐου 2018 εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα του Συνεδρίου είναι "Επιτραπέζιες Ελιές: Αναζητώντας την καινοτομία - Ανακαλύπτοντας νέες τάσεις " και επικεντρώνεται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

- Παραγωγή και πρακτικές διαχείρισης της Επιτραπέζιας Ελιάς
- Επεξεργασία της Επιτραπέζιας Ελιάς
- Διατροφική αξία της Επιτραπέζιας Ελιάς
- Επιτραπέζιες Ελιές-Διεθνείς αγορές

Το συνέδριο αυτό θα είναι το πρώτο από μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων που θα λαμβάνουν χώρα ανά διετία και σχεδιάστηκε για να καλύψει επιλεγμένα σύγχρονα θέματα που σχετίζονται με την ελιά, με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών, αγροτών και άλλων οργανισμών. Η προσέγγιση θα είναι ολιστική και θα περιλαμβάνει ομιλίες με τις πρόσφατες καινοτομίες και νέες τάσεις στον κόσμο της επιτραπέζιας ελιάς.

Η επίσημη γλώσσα των παρουσιάσεων είναι η Αγγλική. Για τυχόν ομιλίες στην Ελληνική γλώσσα, θα υπάρξει ταυτόχρονη μετάφραση.  Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από Επιστημονική Επιτροπή που θα απαρτίζεται από ομότιμους κριτές και τα άρθρα που θα γίνουν αποδεκτά θα δημοσιευτούν σε έναν ISBN τόμο των εκδόσεων του Κέντρου Ελιάς Κρίνος.

Για να περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!