Το εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων του σχολείου μας αποτελεί χώρο βιωματικής μάθησης, όπου οι μαθητές μας εφαρμόζουν στην πράξη όσα μαθαίνουν και δημιουργούν τα δικά τους προϊόντα.
Παρασκευάζουν τυρί και κρητικό τυροζούλι με γάλα από τις αγελάδες μας, μεταποιούν τα σαλιγκάρια και τα αυγά τους από το πρότυπο σαλιγκαροτροφείο μας, φτιάχνουν τα δικά τους ζυμαρικά, παρασκευάζουν λικέρ και γευστικές μαρμελάδες, ξεπικρίζουν ελιές και πειραματίζονται με προϊόντα ζαχαροπλαστικής.